Renet73 Racing Pigeons

Motto:nu exista triumf fara pierderi,victorie fara suferinta,libertate fara sacrificiu.

Bun venit pe site-ul Crescatoriei "Renet73 Racing Pigeons"

                                                        

     Ma numesc Luca Remus, am 36 de ani, casatorit, domiciliez in localitatea Sannicolau Mare Jud. Timis. Din anul 2007 locuiesc in Italia, localitatea Calderano di Gaiarine in provincia Treviso. Incepand cu anul 2008, pana in anul 2009 am fost membru al "Gruppo Colombofilo di Treviso" - "Societa' Piave", iar din anul 2010 sunt membru al "Gruppo Colombofilo Udine" - "Societa Alla Friuli" afiliate la "Federazione Colombofila Italiana".
      In urma cu cativa ani, legat de activitatea columbofila, am inceput sa colectionez atat inele,cat si taloane de proprietate ale porumbeilor voiajori din diferite tari ale lumii si din diferiti ani.
      Este foarte dificil sa gasesti inele sau taloane care lipsesc din colectie, deoarece nu poti sa le cumperi pur si simplu dintr-un magazin, ci trebuie sa gasesti prieteni columbofili, care sunt dispusi sa-ti ofere o mana de ajutor.
      Daca aveti cateva inele si taloane de proprietate vechi sau noi, indiferent de tara sau an, sau chiar mai multe din acelasi an, si sunteti dispus sa ma ajutati, v-as fi recunoscator.
      Ma puteti contacta pe e-mail: renet73@yahoo.com
      Doresc pe aceasta cale sa aduc un omagiu socrului meu, Funariu Nicolae, un impatimit columbofil, care din pacate ne-a parasit mult prea devreme.
      Va multumesc pentru vizita si nu ezitati sa accesati din nou site-ul Crescatoriei "Renet73 Racing Pigeons" unde in curand vor fi postate multe alte lucruri noi.